WIE ZIJN WIJ?

Kind-Zijn is een in april 2005 opgericht kleinschalig gastouderbureau met een persoonlijke benadering en directe communicatielijnen. Mede hierdoor trachten wij een open en flexibele sfeer te creëren. Het gastouderbureau bestaat uit twee vennoten te weten Ellen Hochstenbach en Kim Laan, beiden woonachtig in Zutphen en met ervaring in de kinderopvang. Samen verzorgen zij professionele gastouderopvang voor circa 100 gezinnen uit Zutphen en omgeving (o.a. uit Apeldoorn, Brummen, Vorden en Hengelo GLD.)
Hiervoor hebben zij een vergunning van de gemeente Zutphen en is Kind-Zijn opgenomen in het landelijk register kinderopvang

Gastouderbureau Kind-Zijn heeft een duidelijke visie over de vormen en voorwaarden waaraan de omgeving en de gastouders moeten voldoen om het kind de kans te bieden zich optimaal te ontwikkelen en kind te mogen zijn. Op basis hiervan werft en selecteert Gastouderbureau Kind-Zijn haar gastouders en krijgen de gastouders desgewenst advies en ondersteuning bij het opvangen van de kinderen. Hierbij vragen wij integriteit en een veilige omgeving.

Voor de ontwikkeling van een kind is naast de individuele aanleg ook de omgeving van belang. Voor kinderen die een deel van hun tijd bij een gastouder zijn, maakt ook de gastouderopvang deel uit van de 'omgeving'. De gastouder en de omstandigheden waaronder de gastouderopvang plaats vindt, spelen een rol in de ontwikkeling van het kind. Dat vereist een voor het kind plezierige en veilige omgeving. Gastouders van Kind-Zijn spannen zich dan ook in om voor 'hun' kinderen een sfeer te creëren die voor het kind veilig en vertrouwd voelt. Een sfeer waarin de kinderen zich thuis voelen, waarin zij zich gerespecteerd weten en zichzelf kunnen zijn. De gastouders begeleiden, ondersteunen en stimuleren de kinderen in hun individuele, leeftijdspecifieke ontwikkeling. Daarbij gaat het erom kinderen mogelijkheden te geven op te groeien tot zelfstandige personen, die zelfvertrouwen en zelfwaardering hebben en sociaal vaardig zijn.

Kind-Zijn is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0575 - 561192
Mochten wij er niet zijn kunt u een boodschap voor ons achter laten op de voicemail, wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Het is ook mogelijk contact met ons te zoeken via de e-mail: info@kind-zijn.nl